Kinderopvang aan huis is maatwerk. Hierdoor verschilt het uurtarief per opvangsituatie. Wij maken graag een gratis berekening op voor jullie situatie.

De tarieven zijn opgebouwd uit twee componenten; het tarief van de nanny en de bureaukosten van By Ni. Tezamen spreken wij over een ‘all-in tarief’.
Dit tarief betaal je per uur en niet per kind, waardoor deze vorm van opvang in veel gevallen voordeliger is dan reguliere opvang. In de meeste gevallen heb je over deze kosten recht op kinderopvangtoeslag. Bekijk hier óf je recht hebt op toeslag.

Rekenvoorbeeld :
Familie van Deursen maken 3 dagen (= 30 uur) per week gebruik van een nanny. Het gezin heeft 3 kinderen in de leeftijden van 0 tot 4 jaar.
Het all-in tarief voor hun nanny bedraagt € 18,00 per uur. Maandelijks ontvangen zij voor de opvang een factuur van gemiddeld € 2.340,00.
Het gezin heeft een gezamenlijk inkomen van bijna 2 x modaal; namelijk € 70.000,- per jaar. Het percentage horende bij dit inkomen is 74,1 % voor het 1e kindje en 92,8% voor het 2e en 3e kindje.

De hoogte van de toeslag is € 2025,66 per maand. De netto eigen bijdrage van familie van Deursen is € 314,34 per maand.

Een intake en/of berekening zijn altijd kosteloos en vrijblijvend. Neem contact met ons op om een intake of berekening op te vragen.
 
Besluit je klant te worden, dan brengen wij éénmalige bemiddelingskosten van € 150,00 in rekening. Ook deze kosten komen in aanmerking voor de toeslag.

Afhankelijk van de gemeente waarin je woonachtig bent, worden er mogelijk retributies (legeskosten) geheven bij de registratie van de nanny in het Landelijk Register Kinderopvang.

Kies je ervoor de nanny niet te registreren en verzorgt By Ni enkel de werving en selectie, zonder registratie in het LRK, dan betaal je enkel de werving- en selectiekosten van € 1595,00.
De diensten van By Ni eindigen na een match tussen jullie en de nanny.

Heb je reeds een nanny en wil je haar graag laten registreren in het Landelijk Register dan helpen wij je hier graag bij. In dit geval betaal je eenmalig € 75,00 euro aan administratiekosten. Deze kosten komen in aanmerking voor de toeslag.
Is jullie nanny reeds geregistreerd, maar wens je over te stappen naar By Ni, dan betalen jullie geen administratiekosten.

Een nanny delen met een ander gezin? Dat kan! In veel gevallen is het voordeliger, doordat je ook in dit geval één tarief per uur betaald, welke vervolgens wordt verdeeld over twee gezinnen.
Wij maken graag een passende berekening voor jullie op.