Nanny worden?

Is werken met kinderen je passie en lijkt het je geweldig om zelfstandig als nanny aan de slag te gaan? Meld je dan vrijblijvend aan bij By Ni! 

Je kunt hierbij kiezen om als nanny binnen een gezin aan de slag te gaan, ingezet te worden bij feesten en partijen als event-nanny of wellicht spreekt de functie van nanny binnen een gezin met een zorgbehoefte je meer aan. Geef dit aan bij je inschrijving zodat wij je nog beter van dienst kunnen zijn. Inschrijven is gratis en vrijblijvend, je wordt automatisch op de hoogte gehouden van alle vacatures die aan jouw zoekopdracht voldoen.

Hieronder lichten wij het beroep als nanny aan huis nader toe. Heb je vragen over de overige vormen van nanny, neem gerust contact met ons op.

Als nanny draai je mee binnen het gezin en ben je verantwoordelijk voor de volledige verzorging van de kinderen.
Door de opvang van de kinderen te combineren met het verrichten van licht huishoudelijke taken ontzorg je de ouders, die met een gerust hart naar hun werk kunnen gaan. In overleg bereid je de avondmaaltijd voor waardoor je de ouders een rustige en fijne thuiskomst biedt.

Werken als nanny is een veelzijdig en uitdagend beroep. Als nanny ben je een absolute doorzetter, een duizendpoot en een optimist. Je hebt oog voor de behoefte van ieder kind en weet situaties goed in te schatten. Daarnaast ben je goed in omgang met zowel de ouders als met kinderen, ben je graag actief bezig en als kers op de taart weet jij met jouw creativiteit de mooiste knutsels en baksels met de kinderen te maken. Geen dag is hetzelfde, maar elke dag is geslaagd wanneer jullie de dag met een glimlach af kunnen sluiten.

Nanny Daniëlle aan het woord:
“Wat is het een voorrecht om in zo’n leuk gezin te mogen werken! Als jong kind paste ik al vaak op neefjes en nichtjes, hier genoot ik zo van dat ik heb besloten er mijn beroep van te maken. Ik vind het heerlijk om kindjes om me heen te hebben. We hebben lol samen, maar er mag uiteraard ook gehuild worden. Iedere dag trekken we er samen op uit, ik houd daarbij rekening met het ritme van de kinderen en de indeling van de dag. We kijken bij de geitjes, halen samen een boodschapje en bij mooi weer zijn we vaak op het strand te vinden. Er is zoveel samen te ontdekken!
Ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk!

Kwaliteitseisen

Een nanny moet aan de volgende kwaliteitseisen voldoen:
– Je beschikt over een branchegerelateerddiploma (minimaal MBO2 Verzorgende en Helpende). Heb je een andere opleiding in de zorg, pedagogiek of didactiek en twijfel je of je hiermee aan de slag kunt als nanny?  Vraag ons naar de geschiktheid van jouw diploma.
– Je bent in het bezit van een kinder-EHBO-certificaat of bent bereid deze te behalen, wij checken graag voor je of je in het bezit bent van een geldig certificaat.*
– Je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag verkrijgen waaruit blijkt dat je mag werken in de kinderopvangbranche.

Opleiding

Wil je heel graag als nanny aan het werk, maar heb jij een andere opleiding gevolgd? Neem dan even contact met ons op, wie weet valt jouw opleiding onder de aanverwante opleidingen van MBO2 Helpende en Zorg en wordt het toch goedgekeurd.

Tevens zijn er mogelijkheden een verkorte opleiding te volgen waardoor je toch als nanny mag werken. Wij denken graag met je mee om tot een oplossing te komen!

De minimale leeftijd om als nanny te mogen werken is 18 jaar. Wij stellen geen maximum leeftijd om als nanny te kunnen werken. Wel vragen wij de volgende vaardigheden van onze nanny’s:

  • Enthousiast, creatief en actief met kinderen kunnen werken
  • Communicatief vaardig
  • Betrouwbaar
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Flexibele instelling
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B en een auto

BEKIJK DE VACATURES

By Ni werkt uitsluitend met de beste nanny’s. Wij zijn op zoek naar TOP nanny’s die ons team willen versterken. Naast alle wettelijke voorzieningen zorgen wij voor een goede werksfeer, een fijne communicatie met korte lijnen en ontvang je een bonus over je gewerkte uren!!

Ben jij nog geen nanny maar twijfel je om als nanny aan de slag te gaan, informeer gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag!

Neem gerust contact met ons op via mail (info@byni.nl) of middels het contactformulier . Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar tot 12.00 uur op 085-060 86 88.

* Check hier of je zorgverzekering het behalen van je EHBO certificaat (deels) voor je betaald!